tag:blogger.com,1999:blog-3782719365355193666.post2327135182568540629..comments2014-07-20T16:19:45.406+02:00Comments on IRREFLEXIONES GASTROANÍMICAS: BASTA YA (otra vez)David B.http://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3782719365355193666.post-50978811672679729142013-11-18T18:32:37.012+01:002013-11-18T18:32:37.012+01:00Hay cosas que no se entienden y cosas que no puede...Hay cosas que no se entienden y cosas que no pueden ser porque son imposibles. Que cobren lo que quieran a los que quieran pagarlo. Pero eso no es una bodega de toda la vida. Es un restaurante de cocina creativa con apariencia de bar. Y todo perfecto. Por supuesto. David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782719365355193666.post-5063807982454972462013-09-28T09:58:46.673+02:002013-09-28T09:58:46.673+02:00Para mi la culpa si que es de Adrià. No puedes ir ...Para mi la culpa si que es de Adrià. No puedes ir de: Queremos ser la bodega del barrio y ni siquiera abrir el domingo, que es el día d'anar a fer el vermut de tota la vida. O que ir a tomarte un aperitivo te cueste 20€ por persona. Yo creo que sería más honesto que dijera. Mira igual que me he apuntado a la nikkei, ahora abro esto para que los pijos de barcelona tengan una excusa para bajar de la diagonal, les cobro la aceituna por unidad y todos tan contentos.Fopshttps://www.blogger.com/profile/02855679015023899237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3782719365355193666.post-28593356978800591452013-09-26T23:25:45.912+02:002013-09-26T23:25:45.912+02:00Cas bodega 1900 (i suposo que extensible a altres ...Cas bodega 1900 (i suposo que extensible a altres casos): jo crec que la culpa no és de l'Adrià sinó de la revista que escriu això i que el ven que és com el que retorna el concepte bodega a la ciutat. Els Adrià no crec que hagin renegat mai de la cuina tradicional (i de fet el Ferran sempre que podia reinvidicava esmorzars de forquilla al Pinocho) però ells feien una cosa diferent quan estaven al Bulli. Va ser alguna premsa o alguna gent que tenia interés en enfrontar els dos mons o Ells vs Santamaria, etc...<br /><br />Que hi haurà de tot evidentment i que el retorn a la cuina tradicional en molts cuiners no és per conviccions sinó per la crisi, que no els permet fer la cuina que els agradaria fer i cobrar.Rogerhttps://www.blogger.com/profile/00314940673430205749noreply@blogger.com